Ce este Autohemotransfuzia?

Autohemotransfuzia este o cale de administrare a ozonului. Ea presupune prelevarea sângelui venos care va fi tratat cu o combinație de O2 și O3 și va fi reinjectat pe cale venoasă sau intramusculară. Se mai numește și transfuzie cu sângele propriu.
Forma de oxigen pur introdus în sânge face imposibil ca microbii care se oxidează rapid să continue să trăiasca, în timp ce pentru celulele umane sănătoase ozonul nu prezintă nici cea mai mică amenințare dacă este folosit în mod adecvat.
1.Autohemoterapia majoră constă în prelevarea în pungi speciale a unei cantităţi de sânge venos (50-150 ml) din vena cubitală şi care este amestecat cu o cantitate egală de ozon de o anumită concentraţie după care este reperfuzată pacientului. Procedura este nedureroasă, nu prezintă nici un risc pentru pacient şi durează în totalitate apoximativ o oră. Pe toată perioada de efectuare a procedurii pacientul este asistat de medic.
2.Autohemoterapia minoră constă în prelevarea a 10-15 ml de sânge venos care este amestecat cu o cantitate egală de ozon de o anumită concentraţie şi este injectată imediat intramuscular.
Clinica de Angiografie şi Terapie Endovasculară HEMODINAMIC este o companie specializată în domeniul radiologiei si cardiologiei intervenţionale, oferind servicii unice în România atât de diagnosticare, cât şi de terapie. Astfel, cu ajutorul echipamentului ultramodern și personalului medical profesionist pacienții au parte de cea mai bună îngrijire medical.
Hemodinamic pune la dispoziţia pacienţilor nu numai aparatură medicală de ultimă generaţie, ci şi o echipă eficientă şi experimentată de medici specialişti care pun pe primul loc sănătatea şi responsabilitatea faţă de pacienţi.